PROMOTIA
CREDITBACK

10% din valoarea comenzilor de minim 50 RON se intoarce la tine sub forma de credit Rica si Gica

Pentru toate comenzile in valoare de 50 RON sau mai mult veti primi un voucher valabil pe site-ul RicaSiGica.ro in valoare de 10% din totalul comenzii.
In aceasta promotie sunt incluse doar produsele din categoriile mancare si bautura, fara ofertele speciale (Oferta lui Rica/Oferta lui Gica) sau tigari. Daca comanda dvs. contine oferte speciale (care deja sunt reduse) sau tigari valoarea acestora nu va fi luata in calcul pentru voucher-ul Creditback.

Voucherul Creditback este valabil incepand cu 3 zile de la data comenzii pe baza caruia a fost generat si poate fi folosit timp de o saptamana.

Daca voucherul nu este folosit in acest timp isi va pierde valoarea fara a fi inlocuit cu altceva. Voucherul Creditback reprezinta strict credit pentru produsele Rica si Gica (mai putin tigari) si nu are o valoare in bani.

Anunt 17.Sep.2014 : Din cauza costurilor in crestere ale ingredientelor suntem nevoiti sa excludem ofertele speciale din calculul cuponului Creditback. Ofertele speciale (Oferta lui Rica/Oferta lui Gica) sunt deja oferite la un pret foarte avantajos si un discount suplimentar precum cel reprezentat de cuponul Creditback nu mai poate fi aplicat.
Va multumim pentru intelegere si pentru ca sunteti clientii nostri!

Creeaza-ti un cont

  • Mancare gustoasa si sanatoasa
  • Livrarea este gratuita!
  • Deserturi delicioase
  • Raport Calitate/Pret foarte bun
  • TVA deductibil pentru companii

Log in

Log in Login with Facebook

Reseteaza-ti parola

Emailul cu cererea de resetare a parolei a fost trimis. Te rugam sa confirmi resetarea cu un click pe linkul din email.