TERMENI SI CONDITII

S.C. RG INTERNET RESTAURANT SRL. (Rica si Gica) este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 0007618.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Rica si Gica are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea membrilor despre meniul zilei, informarea utilizatorilor privind situatia contului de pe ricasigica.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, pentru reclama, marketing si publicitate, statistica.

Astfel, ricasigica.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul zilnic, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

Rica si Gica nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ricasigica.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.

Rica si Gica NU va furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: RG Internet Restaurant, SEMA Business Park, Splaiul Independentei 319, sector 6, 060044, Bucuresti, Romania.

Creeaza-ti un cont

  • Mancare gustoasa si sanatoasa
  • Livrarea este gratuita!
  • Deserturi delicioase
  • Raport Calitate/Pret foarte bun
  • TVA deductibil pentru companii

Log in

Log in Login with Facebook

Reseteaza-ti parola

Emailul cu cererea de resetare a parolei a fost trimis. Te rugam sa confirmi resetarea cu un click pe linkul din email.